Snelle navigatie: Home » Haarproducten » Hairspray (2)

Pagina:

Hairspray

 

Pagina:

Bij zowel de kapper als de consument is hairspray een veel gebruikt stylingproduct. Dit is niet voor niets. Het is een product dat zeer makkelijk is aan te brengen en op diverse manier kan worden gebruikt. U kunt haarlak gebruiken om te fixeren, volume te creëren (en te behouden) en u kunt het gebruiken om uw haarcoupe in model te houden.

Bij Stylelooks vindt u diverse hairsprays van professionele kappersmerken zoals: Goldwell, Indola, Fudge, CHI, Biosilk en Calamare. Deze merken zijn zeer gerenommeerd in de kappersbranche. De lak is gemakkelijk uit te borstelen en uw haar wordt niet stijf of hard wanneer u één van deze hairsprays gebruikt.

Stylelooks heeft een uitgebreid assortiment hairspray van professionele kappersmerken waarmee uw haar goed in model blijft. De haarlakken zijn gebaseerd op aerosol. U hebt keuze uit diverse varianten: normaal, sterke fixatie en extra sterke fixatie. Ook beschikken wij over hairspray die zorgt voor een mooie glans op het haar.

Haarspray van merken zoals Goldwell, Indola, Fudge, CHI, Biosilk en Calamare koopt u voordelig en gemakkelijk online bij Stylelooks! Dé webwinkel voor professionele haarverzorgingsproducten en stylingproducten!