Snelle navigatie: Home » Haarproducten » Kleur (2)

Pagina:

Kleur

 

Pagina:

Uw haarkleur is bepalend voor uw kapsel en uitstraling. Elk seizoen zien we nieuwe kapsels en nieuwe trends op het gebied van haarkleur. Wilt u uw haar zelf kleuren, met kleur producten van salonkwaliteit? Koop dan voordelig online de professionele kleurproducten van Stylelooks.

Stylelooks beschikt over een ruim assortiment mooie, natuurlijke kleuren voor een langdurige resultaat. Wij verkopen uitsluitend professionele kappersproducten van toonaangevende merken, voor een optimaal resultaat. Met het kleurenpalet van professionele kappersmerken zoals L’Oréal, Goldwell, Schwarzkopf, Chi, Affinage en Wella vindt ook u de kleur die bij ú past!

Mooi blond haar, stijlvol bruin haar of een opvallende rode coupe. De producten van Stylelooks maken het mogelijk! U bekijkt hier, in de webshop, op uw gemak de vele verschillende kleurproducten, zoals haarverf en mousse en koop voordelig online het kleurproduct van uw voorkeur.

Stylelooks: merken zoals L’Oréal ,Goldwell, Schwarzkopf, Chi , Affinage en Wella voor prachtige haarkleuren tegen aantrekkelijke prijzen!