Snelle navigatie: Home » Haarproducten » Kleurshampoo / Masker (2)

Pagina:

Kleurshampoo en Masker

Pagina:

De kleurshampoo en maskers van gerenommeerde kappersmerken zoals Affinage, Biosilk, CHI, Keune en L’oreal geven uw haar een prachtige levendige kleur en voorzien uw haar van een schitterende gezonde glans. De online kapperswinkel Stylelooks beschikt over een uitgebreid assortiment kleurshampoos en haarmaskers. U hebt hierbij de keuze uit een groot aantal kleuren. Van blond tot bruin en van rood tot grijs. Om de kleur van uw haar lang mooi te houden en het haar te verzorgen, gebruikt u een haarmasker. Is uw huidige kleur een beetje dof geworden, of ziet u de uitgroei? Ook dan is kleurshampoo ideaal. U frist uw kleur snel en goed op met één van de kleurshampoos van bekende kappersmerken.

Kleur uw haar met producten van professionele kappersmerken voor een zeer goede kwaliteit en optimaal resultaat. Uw haarkleur is lang houdbaar, zodat u langer geniet van uw gekleurde haar. Behalve kleurshampoo en maskers verkopen wij tevens kleurverstevigers.

Loreal, Biosilk, CHI, Affinage en meer bekende merken koopt u eenvoudig en voordelig online bij Stylelooks. Dé webwinkel voor professionele haarmerken!