Snelle navigatie: Home » Hairtools » Waterspuiten / Nekkwasten (5)

Pagina:

Waterspuiten en nekkwasten

Pagina:

Waterspuiten en nekkwasten. Erg handige accessoires als u regelmatig het haar knipt van familie, vrienden en kennissen. Met de waterpuiten of vernevelaars brengt u gelijkmatig een vochtige waas aan op het haar. Hierdoor kunt u het haar eenvoudig doorkammen en wordt het haar iets zwaarder zodat u goed de (verschillende) lengtes van het haar ziet. Bij Stylelooks vindt u verschillende waterspuiten van gerenommeerde kappersmerken als Sibel en Comair.

Naast waterspuiten vindt u hier tevens diverse nekkwasten waarmee u de nek na het knippen haarvrij maakt. De nekkwast is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Zo vindt u hier onder meer een ronde nekkwast en een luxe houten kwast. Bekijkt en vergelijkt u hier de verschillende exemplaren en maak uw keuze!

Stylelooks is de online winkel voor haarproducten en accessoires. U vindt hier fijne haarverzorgingsproducten, maar tevens praktische producten zoals waterspuiten en nekkwasten. Maak uw keuze en koop gemakkelijk en voordelig online de producten van uw keuze!